OSEĆAM SE NIKAD BOLJE! Prvo Mokino šok oglašavanje nakon raskida Zvezdana i Anđele - jasno izneo svoj stav!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2023, 11:16

"OSEĆAM SE NIKAD BOLJE!" Prvo Mokino šok oglašavanje nakon raskida Zvezdana i Anđele - jasno izneo svoj stav!

Svi znaju koliko je on vezan za Đuričićevu!

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić obeležli su šestu sezonu rijaliti programa "Zadruga" svojom ljubavnom pričom. Oni su diskvalifikovani iz rijalitija i po izlasku u spoljni svet otpočeli su zajednički život.

Sve je izgledalo kao bajka, čak su  započeli da sarađuju i na poslovnom planu. Postigli su dogovor sa Hype televozijom i pokrenuli njihovu emisiju. Zajedno su snimali Tiktok mečeve i na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << taj način zarađivali novac.

Međutim, preko noći, njihova ljubavna idila se prekinula. Zvezdan i Anđela su doneli odluku da raskinu. Bivši zadrugar je dobio otkaz, dok je Anđela dobila drugu emisiju.

Đuričićeva je odmah nakon raskida napustila Srbiju i otišla u Đenoviće kod svojih roditelja. Zanimljivo je da je upravo Zvezdan odvezao na aerodrom, što govori u prilog tome da su i nakon raskida ostali u dobrim odnosima.

Zvezdanov otac, Moka Slavnić, je bio posebno vezan za Anđelu i gledao ju je kao svoju ćerku. Više puta je javno branio Đuričićevu, a osuđivao Zvezdanove postupke.

Ekipa portala Srbija Danas kontaktirala je Moku, a ona nam je na početku razgovora otkrio kako se oseća:

- Nikad bolje - rekao nam je Moka vrlo raspoloženim tonom.

Nas je zanimalo da li to znači da se slaže sa Zvezdanovom i Anđelinom odlukom, ali Moka nije želeo da komentariše tu temu.

- Nema izjava na tu temu, nemoj da se ljutiš. Ništa lično, mogu samo da ti kažem sve ti najbolje želim u životu - rekao nam je Zvezdanov otac.

Podsećamo, vest o raskidu je juče potvrdila i Anđela.

- Dobijam mnogo poruka vezano za raskid i da li je istina. Istina je da smo raskinuli. Prolazim težak period ponovo. Verujem da i on prolazi kroz težak period, pa vas molim za razumevanje, bez nekih preteranih poruka i poziva. Vaša Anđela, ljubim vas sve. Trenutno sam posvećena poslu i porodici, i to je sve što me zanima - napisala je Anđela Đuričić na društvenim mrežama.

Zvezdan nije bio raspoložen da priča o ovoj temi. On je sinoć upalio lajv na Tiktoku i razgovarao je sa svojim pratiocima. Potvrdio je da su raskinuli i da više neće ni poslovno sarađivali, ali nije želeo previše da komentariše ovu situaciju. Rekao je da su ovo bila dva turbulentna dana za njega, da ga boli glava i da želi da se zabavi na Tiktoku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.