JA ZNAM DA ĆE BITI NAMEŠTENO Voditelj i Bilal spomenuli glasanje, uhvaćen ceo razgovor! Šok!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jun.2023, 03:32

"JA ZNAM DA ĆE BITI NAMEŠTENO" Voditelj i Bilal spomenuli glasanje, uhvaćen ceo razgovor! Šok!

Progovorili i o favoritima!

Rijaliti učesnik, Bilal Brajlović je bio sledeći sagovornik voditelja Darka Tanasijevića u "Šiša baru".

- Ako nešto nije dobro, onda nije ni kraj! - rekao je Bilal kada je u pitanju završetak rijalitija.

- Ako je Maja na desnoj, Milica na levoj, ja idem sredinom. Sad je Milici drago što su neke moje ispale.. ja kad sam došao, ista mi je priča bila. Ja se ne vraćam na staro. Da je nešto trebalo biti, bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bi. Ovo nije ništa vredno, mislim da nisu vredne - rekao je Bilal.

- A prošla žurka? - pitao je Darko Bilala.

- Maja ide ljudima po kući i laže, na nju sam se naljutio.. Mnogo petlja, ljubomoriše mi za sve, iz dana u dan, mesecima. Neki dan mi kaže ''Najsrećnija bih bila da te ukanalim sad pred kraj''. Znaš koliko puta mi je rekla čim se završi ovo ti ćeš doći kod mene, ja ću u Sarajevo doći... Da sam hteo da je poljubim, poljubio bih je - rekao je Bilal.

- Kad smo ušli, meni ceo sto ''ne možeš, ne možeš'' tad sam bio strašno kompleks. Volim tu bolesnu ljubav, ali postoji grancija u svemu - rekao je Bilal.

- Većina kad je ulazila su mislili da će pobediti. Niko ne želi da ide kući. Od favorita po meni, mislim da je tu Ana, mislim da je tu Aleks, stvarno ne zalužuje, ali ima jaku podršku, Filip, Janjuš... Stvarno sebe vidim na tom prvom mestu! Iskreno - rekao je Bilal.

- Stvarno bih voleo da budem na tom prvom mestu, ali i ako ne bude ništa... Ja znam da će biti namešteno - dodao je.

- Ništa ovde nije namešteno, samo publika glasa - rekao je Darko.

- Kako komentarišeš napade na Anu Ćurčić? - pitao je Darko.

- Napadaju. Imaš donji dom, ali Mića nju napada više što ne voli Zoricu. Mikica nju napada zato što se oni ne mogu očima, to je druga stvar. Nju napadaju najviše što nije priznala emocije prema Zvezdanu. Ja mislim da su oni drugovi, ali i to je vrsta emocije - rekao je Bilal.

Detaljnije pogledajte u videu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.