JA SE VRAĆAM SVOJOJ PORODICI Nakon SUSRETA sa BIVŠOM ŽENOM, Edis u emisiji PRED MILIONIMA šokirao sve

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jun.2020, 18:08

"JA SE VRAĆAM SVOJOJ PORODICI" Nakon SUSRETA sa BIVŠOM ŽENOM, Edis u emisiji PRED MILIONIMA šokirao sve

Au, haos!

Dragana Mitar došla je u radio ,"Amneziju" kako bi prokomentarisala sukob sa Edisom Fetićem koji je nastao prošle noći, kada je razbila flašom staklo u pabu, te se tok prilikom povredila.

- Ja sebe u ovom rijalitiju ne mogu sebe da prepoznam, pukla sam odavno, mislim da mi se sve to nakupilo od prošle sezone, zbog haosa koji sam imala. Sinoć sam uradila to što sam uradila. Da mogu da vratim vreme, sve bih uradila drugačije. Ja sam u "Zadruzi 2" bila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gospođa, kad uporedim neke veze i sve to, ovo je najgore što je moglo da se izvuče iz mene, iskreno me je sramota - rekla je Dragana.

- Da li ste se ljubili sinoć, to smo čuli? - upitao je Bora.

- Mi se nismo ljubili i nikada se više nećemo ljubiti. Konflikt je nastao kada sam ja tražio poligraf, ima to što sam se ja video sa ženom, ja sam njena najveća greška, ja to prihvatam. Da ima ljubavi, ovo se ne bi dešavalo. To ni sad, ni nikad nije bila ljubav. Ja ću se svojoj porodici svakako vratiti, ženi ne, ona ne želi da me vidi, jer sam voleo ovu ženu pored mene - dodao je Edo.

- Ja sam iskorišćena ovde - dobacila je Dragana.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.