JA SAM LOŠA ĆERKA I DEVOJKA, NEMAM NIKAKVE KVALITETE! Aleks kuka na sav glas - priznala šta joj leži na duši

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Dec.2022, 18:20

"JA SAM LOŠA ĆERKA I DEVOJKA, NEMAM NIKAKVE KVALITETE!" Aleks kuka na sav glas - priznala šta joj leži na duši

Slomila se!

Aleksandra Nikolić prošla je kroz turbulentan period u rijalitiju. Ona je ostala bez dečka, Dejana Dragojevića, jer su joj se javile emocije prema Filipu Caru. Potom joj je Filip okrenuo leđa i ušao u vezu sa Milicom Veselinović. Aleksandra se sada slomila i priznala Miljanu Vračeviću kako se oseća.

- Svi smo mi u životu imali tešku priču - počeo je Miljan da teši Aleks.

- Nije to, nego što sam loša ćerka, loša devojka, nemam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nikakve kvalitete - kukala je Aleks.

- Ti si u ozbiljnoj zabludi ili se zaje**vaš sa mnom da imaš takvu sliku o sebi. Čekaj, je l' bi bila bolja devojka Dekiju, kad bi rekla da ga voliš, a gledala u Filipa? Ljudi se odreknu roditelja, posvađaju se, a ti ćeš uvek biti njegova - tešio je Miljan.

- Ja ni nemam želju da pričam sa njim - rekla je Aleks.

- Možda ti se javi želja, to nemoj nikada da pričaš. Mene niko ne može da iznervira kao keva. Ne razmišljaj tako o tome - rekao je Vračević.

- Nekada kada sam dobila priliku da budem dobra i to sam upropastila. Do juče su me svi hvalili, pričali da sam divna i pametna, a sada pričaju da ne valjam - rekla je Aleks.

- Ne. Miki koji je pričao o tome tako ranije, sada te hvali - rekao je Miljan.

- Ja ne kukam, vidiš da mi kažu da imam emocije na "on" i "off" - rekla je Aleks.

- Ma daj bre, možda uđe neki frajer, možda mu rodiš decu... Ja mojoj ženi, sve što imam u životu, dao sam njoj. Ja sam podstanar u rođenoj kući. Šta si mogla, mogla si, šta si uradila, uradila si - rekao je Miljan.

- Ja razmišljam sama sa sobom, šta me briga ko šta misli - rekla je Nikolićeva.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.