JA SAM JE IZVADIO IZ ZATVORA: Stanijin bivši verenik o Anelinoj krađi i prevarama - otkrio da li ima sina u domu

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Sep.2023, 20:09

"JA SAM JE IZVADIO IZ ZATVORA": Stanijin bivši verenik o Anelinoj krađi i prevarama - otkrio da li ima sina u domu

Šok detalji!

U javnosti je kao bomba odjeknula vest da se starleta Stanija Dobrojević verila za oženjenog biznismena Asmin Durdžića. Nakon što je Aneli Ahmić na samom ulasku u "Elitu" obelodanila da je muž već uveliko vara s Dobrojevićevom, u medijima se spekulisalo šta je istina u vezi sa ovim ljubavnim trouglom.

Sada se, ekskluzivno za naš portal Srbija Danas, oglasio i Asmin Durdžić koji je odgovorio na sva goruća pitanja koja intrigiraju javnost >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poslednjih nekolikol dana.

- Bili smo samo u vezi, ali ne kao što ona priča da se nikad nismo razdvajali i svađali. Svađali smo se od prvog dana, ona je bila u Dubrovniku pet do osam meseci. Tri godine smo bili zajedno, samo zbog deteta.

- On je lečio nju, a nije nas venčao šerijatski. Vidite da non - stop traži tablete za smirenje, ona boluje od anksioznosti i ima panične napade. Nisam s njom duži period i ne znam kako je sad i da li je bolje.

- Verovatno celi život, ali pored mene ih nije koristila jer sam ja protivnik toga, ali kad ode s koleginicama na večeru ili piće uvek ih je koristila sa njima. Ne mogu da potvrdim da li je narkotike korstila u prisustvu deteta.

- Ukrala je novac sa bivšim momkom, ja sam je izvadio iz zatvora, ona je tada bila trudna u sedmom mesecu. Ukrala je novac od nekih ljudi, pa je to sama prijavila jer su je ti momci ucenjivali je i pretili joj.

- To je bilo 2018. kada je to uradila, a uhapšena je 2020. ili 2021. godine šta drugo da uradim nego da joj pomognem, bila je trudna.

- Nije tačno, ona priča gluposti. Nisam, imao sam suđenja, ali sam pravosnažno oslobođen... Dokazaću da je i to slagala.

- Nikad nisam pozajmio niti dao nekome novac na kamatu, nisam nikad imao potrebe, nemam finansijskih problema. Ide mi dobro u životu.

- Juče sam video dete. Delimo starateljstvo nad detetom, imao sam dogovor da plaćam 2000 eura alimentaciju, to nema nigde na svetu samo kod mene. Plaćam garderobu i igračke za dete, čista je laž da nisam brinuo o detetu i da nisam plaćao alimentaciju. Dao sam joj i mnogo više novca jer ona hoće da izlazi. Otkad smo dobili dete ja sam s njom spavao svega deset puta. Vi vidite kako ona priča, olna je nasilnik. Imam dokaze da se žalila mojim prijateljima zašto ne mogu s njom da spavam. Nisam je voleo, mnogo me je vređala, ne zna da se ponaša i to me je odbilo od  nje najviše. Ona glumi žrtvu, iznosi laži i sami vidite kakva je majka.

- Čista laž, gde je onda majka tog sina ako je on u domu? Ja sam imao devojku koja je imala sina, s njom sam imao avanturu i tako sam se slikao s malim i z**bavao se u komentarima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.