JA NE ZNAM, AKO MI ONA JAVI... Anabela iznenađena Luninim TAJNIM VENČANJEM: Verovatno je želela

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2021, 13:42

"JA NE ZNAM, AKO MI ONA JAVI..." Anabela iznenađena Luninim TAJNIM VENČANJEM: "Verovatno je želela"

Progovorila o gorućoj temi ekskluzivno za portal Srbija Danas!

Danas su Marko Miljković i Luna Đogani izgovorili sudbnonosno "da" pred matičarem u Opštini Rakovica. Oni su se odlučili za intimnije venčanje u pratnji kumova.

Mi smo pozvali Luninu majku, Anabelu Atijas, kako bismo joj čestitali, a ona je bila iznenađena saznanjem da je danas udala ćerku.

- Jel jesam? Ja ne znam - rekla je Anabela vidno iznenađena za portal Srbija Danas.

Objasnili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << smo joj kako su paparaci uhvatili Lunu kako odlazi sa Markom pred matičara i da je tom prilikom nosila crnu haljinicu i beli sako.

- U crnoj haljini? Ja ne znam, ako mi ona javi, onda ću da vam kažem nešto, pošto ja stvarno ništa ne znam - rekla je Anabela.

Rekli smo joj da domaći mediji prenose da se venčanje dogodilo u Opštini "Rakovica".

- Ja bih prvo da čujem od nje. Ako mi nije rekla, verovatno je želela da to bude baš tako kako je planirala. Sigurno ima razloga za to. Ja bih sačekala da mi ona javi da li je to istina, pa ću ja da vam kažem šta imam. Ne mogu ništa da vam kažem, jer želim da čujem od svoje ćerke - poručila je Anabela za portal Srbija Danas.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.