LUNA BESNELA NA SOPSTVENOM VENČANJU?! Neraspoložena ispred restorana - Evo ko je bio sa mladencima!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2021, 15:13

LUNA BESNELA NA SOPSTVENOM VENČANJU?! Neraspoložena ispred restorana - Evo ko je bio sa mladencima!

Miljković nije skidao osmeh sa lica!

Luna Đogani i Marko Miljković danas su se venčali u Opštini Rakovica, a nakon opštinskog venčanja uputili su se u restoran.

Novinarska ekipa je zatekla par kako ulazi u restoran sa kumom Savom Radovićem i kumom, a Luna je bila vidno neraspoložena što je zatekla paparace.

Luna je na sebi nosila crnu mini haljinu i beli sako preko i vezala visok rep.

Danima unazad priča se o venčanju poznatog para, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali su oni demantovali ove tvrdnje. Ipak, do venčanja je došlo.

Podsetimo, Luna i Marko vezu su započeli u rijalitiju i nastavili napolju i sada čekaju svoje prvo dete, devojčicu kojoj planiraju da daju ime Mia.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

OPŠTI HAOS NA DAN VENČANJA - Nakon INCIDENTA Luna i Marko URADILI ZABRANJENO? Za ovo će biti PAPRENO KAŽNJENI

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2021

"Počeo je da divlja!"..Marko Miljković i Luna Đogani su se danas navodno tajno venčali u Opštini Rakovica...Kako prenose mediji, u restoranu je nastao skandal zbog mladoženje...- Marko je divljao u restoranu i mislio da ga snimaju kamere koje su bile unutar, međutim to nije bilo tako. Medijska...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.