JA BIH TO ZABRANILA! Lepa Lukić smatra da je problem mlađih generacija upotreba telefona, prisetila se detinjstva

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2023, 22:37

"JA BIH TO ZABRANILA!" Lepa Lukić smatra da je problem mlađih generacija upotreba telefona, prisetila se detinjstva

"Sve je bilo drugačije!"

Pevačica Lepa Lukić u emisiji "Premijera-Vikend specijal", prisetila se njenog detinjstva i ispričala jednu zanimljivu anegdotu iz mladosti, a potom se osvrnula na današnju decu i moderno doba.

Kraljica narodne muzike glavni problem kod mlađih generacija vidi u upotrebi mobilnih telefona.

- Sve je bilo drugačije! Mobilni telefoni su pokvarili sve. Ja bih to zabranila. Predlažem da deca dok su u školi uopšte ne nose >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << telefone. U moje vreme je bilo drugačije. Prutić stoji na stolu, pa ako nešto pogrešiš dobijes malo po dlanu. Deca su bila bolja. Tako se kažnjavalo, ali ne u tom pravom smislu, već samo da se zaplaše deca - rekla je Lepa i dodala:

- Plašila sam se da me majka ne tuče. Morala sam da čuvam kravu. Ako je nisam napila, dobila bi batine. Već sa 7 godina sam imala obaveze. Majku sam plašila da ću skočiti u Moravu, da me ne tuče. Pela sam se i na banderu kako bi pobegla od nje - objasnila je Lepa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"MAJCI SAM PRETILA DA ĆU SKOČITI U MORAVU" Lepa Lukić se prisetila detinjstva: „Čuvala sam krave“

Izvor: Blic, 15.Maj.2023, 10:06

Pevačica Lepa Lukić progovorila je o svom detinjstvo, ali i istakla da smatra da je najveći problem mlađih generacija to što toliko koriste mobilne telefone.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.