JA BIH JE OŽENIO! MUK U ZADRUZI - Ša je SPREMAN da stane na LUDI KAMEN sa Tarom, ona ga ODUVALA - NEMA ŠANSE

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Feb.2022, 18:21

"JA BIH JE OŽENIO!" MUK U ZADRUZI - Ša je SPREMAN da stane na LUDI KAMEN sa Tarom, ona ga ODUVALA - NEMA ŠANSE

"Ma kakvi, želim da se družim, putujem, čitam neku knjigu!"

Voditeljka Ivana Šopić je ušla u Belu kuću i nastavila sinoćnu emisiju "Gledanje snimaka".

Nakon sinoćnih snimaka koji su zadrugarima prikazani oni su seli za crni sto u nikad većem strahu. Zadrugarima je na prvom video - prilogu je prikazana rasprava između Tare Simov i Nenada Aleksića Ša o kojima ovih dana bruji čitav region!

- Sada smo okej ali videćemo - rekao je Ša.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Nije mu ovo prvi put, on stalno hoće da me ženi - prokomentarisala je Tara.

- Kada bi me volela, i kada bi promenila ponašanje ja bih je oženio - ponavaljao je Ša.

- Neka proba, pa neka vidi - provocirala je Tara.

- Mi smo sada okej, ali videćemo, možda se posvađamo do kraja dana - smejao se Ša.

- Bez šale, ironije i zaje*ancije, ona da je normalna, retko koja će naći čoveka koji ovako voli. On traži malo, a daje previše, ona bi uživala kao bubreg u loju. Imala bi normalan život, on bi joj otvorio nešto... Tara, žene traže ovakvog - ubacio se Miki Đuričić.

- Ma kakvi, želim da se družim, putujem, čitam neku knjigu - odgovorila mu je Tara.

- On je rekao da samo traži ljubav za uzvrat, ništa više - prokomentarisala je Nevena Savić.

- Tari treba neko kao Ša, da je leči, napunila bi se ona ljubavlju, volela bi i sebe ima on tu neku mazohističnu crtu, za mene su idealan par - dala je svoj sud Irma Sejranić.

- Ako njemu fali ljubav, to mora da se promeni, on mora da se promeni, njegova suština ne može da se promeni. Čovek u četrdeset godina ne može da se promeni, ako bi on muvao neke ribe onda bi videli kako bi ona reagovala.

- Ja ne znam da li se oni vole, to je prvo... Sinoć ga je ponizila. Ako je njemu lepo, nama je još lepše, ona misli da će biti neko bolji za nju - rekao je Lepi Mića.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.