JA ANU VOLIM MNOGO, MNOGO, MNOGO! Zvezdan pokušao da UTEŠI Anđelu: Ovo nije normalno! Povredio sam je!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jan.2023, 22:20

"JA ANU VOLIM MNOGO, MNOGO, MNOGO!" Zvezdan pokušao da UTEŠI Anđelu: "Ovo nije normalno! Povredio sam je!"

"Ona je povređena."

Zvezdan Slavnić je večeras javno raskinuo svoju vezu sa Anđelom Đuričić zbog svoje nevenčane supruge, koja je sinoć ušla u Zadrugu, Ane Ćurčić.

Kako je naveo Slavnić, on poštuje Anu i ne može da dozvoli da ona gleda kako se ljubi i drži za ruke sa Anđelom, te da ukoliko ga Anđela voli, oni će ponovo biti zajedno za pet meseci nakon Zadruge POGLEDAJTE OVDE.

Anđela nije mogla obuzda emocije te je odmah >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << krenula da plače, a tešila ju je Ana Spasojević koja je i spavala sa njom u izolaciji:

- Kako god da je urađeno, na fin način, kako god, ona je povređena. Sad ja da se grlim, cmačem ljubim sa njom, ja moram da sepovučem tu zbog tebe, sebe i zbog nje - govorio je Zvezdan.

- Ja nju volim i poštujem mnogo, mnogo, mnogo. Ja sam uradio nešto mnogo loše! Sad ja na nju da se istresam još, isto tako mislim i za nju (Anđelu) - rekao je.

- Ja te skroz razumem - rekla je Ana Spasojević.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"DOGOVOR JE BIO DA POBEGNEM IZ ZADRUGE!" Zvezdan priznao Anđeli EMOCIJE prema Ani: "Ona je prošla PAKAO!"

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jan.2023

"Zavozao sam se!"..Zvezdan Slavnić je večeras javno raskinuo sa Anđelom Đuričić zbog svoje nevenčane supruge Ane Ćurčić koja je sinoć ušla u Zadrugu 6.POGLEDAJTE OVDE...Zvezdan je priznao Anđeli da voli Anu i da ne može da je povređuje više, da ljubi i grli Đuričićevu na Anine oči,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.