DOGOVOR JE BIO DA POBEGNEM IZ ZADRUGE! Zvezdan priznao Anđeli EMOCIJE prema Ani: Ona je prošla PAKAO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jan.2023, 23:04

"DOGOVOR JE BIO DA POBEGNEM IZ ZADRUGE!" Zvezdan priznao Anđeli EMOCIJE prema Ani: "Ona je prošla PAKAO!"

"Zavozao sam se!"

Zvezdan Slavnić je večeras javno raskinuo sa Anđelom Đuričić zbog svoje nevenčane supruge Ane Ćurčić koja je sinoć ušla u Zadrugu 6.POGLEDAJTE OVDE.

Zvezdan je priznao Anđeli da voli Anu i da ne može da je povređuje više, da ljubi i grli Đuričićevu na Anine oči, te je priznao da je imao dogovor sa Anom pred ulazak, na koji je zaboravio.

- Mi smo pričali, mirili se nešto, ona mi je rekla kako se osećala, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da sam ispao pi*ka, da sam trebao da pobegnem kad sam to osetio, ali sam se ja zavozao i zaboravio. Šta mogu da joj kažem, ona je izbacila taj deo sebe, ustala i otišla.

- Ja njoj u očima vidim šta je, pakao je prošla i plakala pet meseci - rekao je Zvezdan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.