Izvršitelji dolaze u Šimanovce da NAPLATE DUG? Takmičarka Elite strahuje, otkrila kakvi problemi je čekaju NAPOLJU

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2023, 09:54

Izvršitelji dolaze u Šimanovce da NAPLATE DUG? Takmičarka "Elite" strahuje, otkrila kakvi problemi je čekaju NAPOLJU

Vivijen Turković otkrila je u kakvoj se situaciji nalazi napolju, kao i da je slala i poruke jednom astro centru kako bi saznala šta je čeka budućnosti.

Sinoć su učesnici rijalitija "Elita" Vivijen Turković i Marko Janjušević Janjuš vodili razgovor, a tom prilikom mu je ona otkrila sa kakvim problemima je ušla u rijaliti.

Kako je istakla, ona je u pre nego što je ušla u "Elitu" napravila velike probleme, zbog kojih mogu da se angažuju izvršitelji.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Naime, Vivien je priznala da je ostala dužna preko 30.000 hiljada, budući da nije plaćala kiriju za stan, ali da je slala i poruke jednom astro centru kako bi saznala svoju budućnost. Janjuš je upitao Vivien koliko duguje, a kada je čuo cifru, laknulo mu je, jer su i za njega kružile priče da je ušao u dugovima u rijaliti.

Koliko duguješ trenutno - pitao je Janjuš.

30 hiljada za telefon, sa kirijom ne znam šta je. Slala sam astro centru poruke, pa mi je stigao račun - rekla je Vivien, u strahu da će joj se uzeti honorar za dug koji je ostavila kod kuće.

Detaljnije pogledajte u videu ispod.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.