Izvršio je SAMOUBISTVO zbog toga Miljanina bliska osoba oduzela sebi život - upao u ozbiljne probleme, pa digao ruku na sebe

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2023, 10:24

"Izvršio je SAMOUBISTVO zbog toga" Miljanina bliska osoba oduzela sebi život - upao u ozbiljne probleme, pa digao ruku na sebe

Rijaliti zvezda je prvi put pričala o ovom teškom momentu. Ona je shvatila da joj kocka ništa dobro nije donela u životu i da je vreme da prestane da obilazi kazina.

Ognjen Amidžić je sinoć u emisiji "Amidži šou" ugostio sadašnje učesnike rijaliti programa "Elita", Maju Marinković, Miljanu Kulić, Žanu Đorđević, Uroša Stanića i Jovanu Tomić Matoru.

Voditelj je tokom igrice "Šta bi radije" stavljao zadrugare na muke i pitao ih da naprave izbor između >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dve stvari. Miljanu je tokom svog izlaganja otkrila da je njena bliska osoba izvršila samoubistvo zbog kocke. Njen kum je upao u ozbiljne probleme jer je prokockao sve nekretnine i novac koji je imao, pa je digao ruku na sebe.

- Šta bi radije, imala moć da stalno kockaš, a nikad ne izgubiš ili da jedeš koliko hoćeš, a da se nikada ne ugojiš? - pitao je Ognjen.

- Da jedem koliko hoću, a da se nikad ne ugojim - rekla je Miljana, a zatim dodala:

- Kocka je moja ružna prošlost. Stavljena je definitivno tačka na to. Pomolila sam se Svetom Vasiliju Ostroškom i u manastiru sam se zaklela da me to više ne interesuje. Vratila sam potpuno poverenje svojih roditelja, tako da ja sada raspolažem svojim novcem. Ponosna sam na sebe i smatram da ću mnogo napredovati u životu. To je porok na koji sam navučena, ali ne mogu da se vadim na to. Da nisam to htela, ne bih. U odnosu sa Lazarom Čolićem Zolom, on me je navukao na to, meni se svidelo, pa sam ja nastavila i sama bez njega. Više me to definitivno ne interesuje. Pre bih birala da me udari auto, nego da odem u kazino - rekla je Miljana i otkrila da je njen kum izvršio samoubistvo zbog kocke:

- Kocka nikome nije dobro donela. Moj kum je bio kockar, on je izvršio samoubistvo zbog toga. Imao je toliko da nije znao šta će sa novcem, automobilima i nekretninama i ostao je da živi pod kirijom, bez ičega, zbog kocke. To je proklet novac. Ukoliko budeš imao sreće da dobiješ novac, ostavićeš ga tamo gde si upravo to i uradio - rekla je Miljana.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.