Izvorinka Milošević donedavno je čuvala veliku tajnu! Jedva je izustila!

Izvor: Svet plus, 01.Nov.2019, 10:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izvorinka Milošević donedavno je čuvala veliku tajnu! Jedva je izustila!

Zbog veze sa jednim muškarcem htela “u zemlju da propadne” od srama! Malo je stariji od njenog sina! Izvorinka Milošević donedavno je čuvala veliku tajnu! Jedva je izustila pred kamerama!

Jedna od naših najpoznatijih pevačica srpske ali i vlaške izvorne i narodne muzike, Izvorinka Milošević donedavno je čuvala veliku tajnu, koju je jedva izustila pred kamerama.

Naime, sa svojih sedamnaest godina, 1971. godine, Izvorinka se udala za tada poznatog džez muzičara >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Mihaila Mišu Blama, koji je bio čelista Narodnog orkestra RTS-a, ali i sin poznatog muzičara, Rafaela Blama, koji je upravo i bio jedan od osnivača Narodnog orkestra Radio Televizije Srbije. Izvorinka se od svog supruga Miše Blama, razvela posle 17 godina braka, kada je sin David imao osam godina.

Izvorinkin život nije protkan skandalima, a mnoge je iznenadila kada je javno u jednoj emisiji otkrila svoju veliku tajnu, a to je da se zaljubila u mlađeg muškarca:

- Zar meni u ovim godinama to da se desi? Mnogo mi se svideo, takav šarm i harizma, a mnogo je bio mlađi. Sramota me je i da izgovorim koliko. Užasno je mlad. Postoji pristojna granica. Ja imam sina koji je malo mlađi od njega. Moj sin treba da pogleda tog prelepog i preumetničkog muškarca - otkrila je svojevremeno Izvorinka Milošević.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.