Iznova ulazi u odnose koji su po njega KATASTROFALNI Stručnjak dao svoj sud o reperu - OVO mu je neophodno

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Mar.2024, 20:22

"Iznova ulazi u odnose koji su po njega KATASTROFALNI" Stručnjak dao svoj sud o reperu - OVO mu je neophodno

Evo šta mu savetuje.
Bivši dečko aktuelne učesnice "Elite" Mione JovanovićStanislav Krofak nedavno se uselio u "Elitu", nakon što je mesecima bio glavna tema rasprava između Mione i njenog dečka, zbog kog je i ostavila Stanislava, Nenada Aleksića Ša.
Društvenim mrežama odjekukuju video snimci svađa Ša i Mione po samom Stanislavovom ulasku, koje su sve učestalije i sve žustrije.
S tim u vezi, sa stručne strane, oglasila se master psihologije, Sofija Gačić, koja je na samom početku razgovora istakla da Aleksić ulazi u veoma toksične odnose, te i da se kod njega, kako kaže, vidi kompleks niže vrednosti.
- Ono što je činjenica, jeste da je on čovek...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.