Iznela gomilu pisama Zvezdana Slavnića pred našu kameru: Milena Kačavenda - Evo dokaza da je Ana zlostavljana

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Mar.2023, 23:35

Iznela gomilu pisama Zvezdana Slavnića pred našu kameru: Milena Kačavenda - Evo dokaza da je Ana zlostavljana

Pravi šok tek predstoji!

Milena Kačavenda, čuvena kuma popularne zadrugarke Ane Ćurčić, pred gostovanje u emisiji "Amidži šou" pred novinarskom ekipom pokazala je pisma Zvezdana Slavnića koja je namenio svojoj bivšoj emotivnoj partnerki.

Uz pisma, Kačavenda je pokazala pred kamerama portala Srbije Danas poklon koji joj je svojevremeno poklonila Slavica Slavnić.

- U pismima ima svašta. Tu su svi detalji vezani za zlostavljanje Ane >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - otkriva čuvena kuma.

- Sve što je Slavica izjavila je smešno. Rekla je da me ne poznaje, da ja nisam Anina kuma. Kakve veze ima? Da li to skreće sve sa teme nasilja? - ističe Milena.

Kačavenda je otkrila i da je majka Ane Ćurčić doživela moždani udar, a kako se trenutno oseća, pogledajte u snimku ispod teksta:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.