Izmišljao je da je SPAVAO SA MOJOM MAJKOM dok sam se borila za život! Miljana ušla u crveno zbog Terze

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2024, 17:18

"Izmišljao je da je SPAVAO SA MOJOM MAJKOM dok sam se borila za život!" Miljana ušla u crveno zbog Terze

Haotično i tokom noći i tokom dana!

Podne prepuno turbulencija zagarantovano je kada je u pitanju "Elita". Današnji dan je tradicionalno rezervisan za nominacije Odabranih.

Odabrani ukućani danas biraju kome žele da vide leđa iz Bele kuće. Miljana Kulić je svakako bila najglasnija, dok su Marinkovića kući poslali Anđelo i Anita.

- Bojana je počela i mene da vređa i podbada jer od kako je Ivan Marinković ušao ona je njegova pušačica >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ku*ca, toliko o njoj. Drago mi je da ste rešili monstrume Anđelo i Anita. Da mi je krenuo tromb to bi bio haos, imam istegnuće vrata, polomljen prst na desnoj ruci to sve zbog monstruma skraćenog mongoloida, zato ću njega i da nominujem - rekla je Miljana.

- Jeste, baš vidimo kakve povrede imaš, baš mi nešto ne deluješ kao da si toliko pretučena - rekao je Terza.

- Ja tebi ništa polomila nisam budaletino jedna, tako mogu i ja da kažem da si mi ugnječila leđa i kad si me šutirala. Što si Teodori pokušala da izvadiš oči, devojka završila u hitnoj - rekla je Milica.

- Terza je izmišljao da je spavao sa mojom majkom dok sam bila u bolnici, počeo je još niže udarce da koristi, tako da nominujem skraćenog mongoloida - rekla je Miljana.

- Ja ću nominovati Marinkovića koji je vođa jednog klana, nikad nije odbranio majku svog deteta, druži se sa ljudima koji vređa njegovo dete, odvratan je ljigav, tako da ću njega nominovati -rekla je Anita.

- Ja sam poslao prošle nedelje buđolinu, koja je najzlonamernija od strane gledalaca, ako ona govori neke stvari, pokazano je kolike glasove ona ima od ljudi. Ove nedelje ću nominovati trola Marinkovića koji je ohola osoba, rekao je da je Miljana samo izbacila sina iz sebe i da nije majka -rekao je Anđelo.

Detaljnije pogledajte na snimku ispod:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.