Izgubila bitku: Preminula žena koja je PALA NA KONCERTU slavnog pevača

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Nov.2023, 16:44

Izgubila bitku: Preminula žena koja je PALA NA KONCERTU slavnog pevača

Gospođa koja je pala sa tribina juče je izdahnula. U kratkom vremenskom periodu, to je treća tragično nastradala osoba na nastupu omiljenog izvođača. Mnogi se nadaju da će ovi primeri uticati na poboljšanje kvaliteta organizacije koncerata.

Žena stara 70 godina pala je na koncertu Robija Vilijamsa i završila u komi.

Ona se od četvrtka kada je zadobila povrede glave, nakon što je pala niz šest redova sedišta tokom koncerta, borila za život.  Međutim, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << borba nije bila uspešna i juče je preminula, javljaju mediji.

Prema pisanju "The Guardian"-a, žena je bila u komi nakon pada sa tribine i nije se uspela oporaviti od zadobijenih povreda. Svojim obožavaocima, ali i javnosti, pevač se još uvek nije obratio povodom ove tužne vesti. Ova tragedija je potresla sve prisutne na koncertu, ali i celokupnu javnost.

Koncerti su mesta gde se ljudi okupljaju da bi uživali u muzici i zabavi, a ne da bi doživeli nešto ovako strašno. Posebno je tužno što je ova nesreća zadesila jednu obožavateljku koja je verovatno dugo čekala da vidi svog omiljenog pevača uživo.

Policija je pokrenula istragu kako bi utvrdila šta je tačno dovelo do pada žene sa tribine. Takođe, očekuje se da će se organizatori koncerta oglasiti povodom ove tragedije i preduzeti odgovarajuće mere kako bi se slične situacije sprečile u budućnosti. Ova tužna vest je podsetila na važnost bezbednosti na događajima ovog tipa, kao i na odgovornost organizatora da se pobrinu za dobrobit svih prisutnih.

Podsećamo, na koncertu Kaliopi, nedavno održanom u Beogradu, preminula je žena, a potom jedna devojka na koncertu Tejlor Svift u Argentini.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.