Izbačeni učesnik se VRAĆA u Elitu? Pred vandredno ubacivanje izazvao OPŠTU POMETNJU, svi se pitaju samo jedno

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Dec.2023, 18:36

Izbačeni učesnik se VRAĆA u "Elitu"? Pred vandredno ubacivanje izazvao OPŠTU POMETNJU, svi se pitaju samo jedno

Potez bivšeg takmičara Sanjina Horvata izazvao je haos, a mnogi naslućuju da upravo on večeras ulazi u Belu kuću.

Večeras se očekuje Vanredno ubacivanje u "Elitu", a gledaoci već sada naslućuju ko bi se mogao naći na vratima Bele kuće i postati deo rijaliti formata.

Jedan prizor izazvao je opštu pometnju, a upravo zbog toga mnogi naslućuju da bi to mogao da bude takmičar koji je pobegao iz "Elite".

Naime, Sanjin Horvat je podelio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kako je gepek svog automobila napunio kesama, u kojima je bila nova garderoba, zbog čega su mnogi pomislili da je otišao da se ponovo pre nego što večeras kroči u "Elitu".

Inače, mnogi navijaju da se baš on večeras useli kako bi videli nastavak njegovog odnosa sa Milenom Kačavendom, koji je počeo da se odvija u ljubavnom smeru, iako je Sanjin imao devojku. Mnogi su tad spekulisali da je Horvat pobegao iz takmičenja baš da bi sačuvao svoju vezu jer emocije nije mogao više da kontroliše.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.