Izbačen je zauvek iz Elite, a za sve okrivljuje NJU: To je bila BORBA između nas dvoje, a OVO su glavni razlozi izbacivanja

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Mar.2024, 10:10

Izbačen je zauvek iz Elite, a za sve okrivljuje NJU: "To je bila BORBA između nas dvoje", a OVO su glavni razlozi izbacivanja

Učesnik dobio najmanje glasova publike, pa za svoj izlazak optužio Anitu Stanojlović!
Sinoć se u rijalitiju "Elita" odigrala nesvakidašnja emisija "Izbacivanje". Naime, čak petoro učesnika se borilo za opstanak - Uroš Stanić i Ivan Marinković, koje su nominovali Odabrani takmičari, te Teodora Delić, koju su nominovali cimeri, kao i Pavle Milevski i Slobodan Josipović, koje je nominovala publika.
Voditelj Darko Tanasijević je obavio intervjue sa aktuenlnim učesnicima popularnog rijalitija, a potom okupio takmičare nominovane za izbacivanje, kako bi se odigrala izgra za opstanak, koju je organizovao Veliki šef.
Nominovani...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.