Iz “Emoušna” poručuju: Sindi nije nepravedno nominovana

Izvor: Poznati.info, 22.Apr.2013, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iz “Emoušna” poručuju: Sindi nije nepravedno nominovana

Pojedini mediji preneli su da je Ivana Stamenković Sindi nepravedno nominovana, pretpostavljajući da je produkcija mislila da ima pet glasova baš kao i Aneta, a zapravo ima četiri. Međutim, iz “Emoušna” poručuju da nisu ni mislili da Sindi i Aneta imaju jednak broj glasova, već su želeli da nominuju tri ukućanke.

Sindi je dobila dva glasa od Željka i po jedan od Anete i Maje Volk, što znači da ukupno ima četiri glasa. Aneta je osvojila pet glasova.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << />Obe ukućanke su nominovane, baš kao i Ava (sa najvećim brojem glasova) i Maja Nikolić (direktno nominovana zbog incidenta sa tanjirom).

Iz produkcije “Emoušn” objašnjavaju da nije u pitanju greška:

- Niko nije rekao da su Aneta i Sindi nominovane jer imaju isti broj glasova. Svesni smo da prva ima pet, a druga četiri. Jednostavno smo odlučili da ove nedelje, pored Maje Nikolić, budu nominovane još tri osobe sa najvećim brojem glasova.

Jedna takmičarka će večeras napustiti kuću “Velikog brata”.

Izvor: Blic.rs

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

VB: Ko ispada večeras?

Izvor: Tracara.com, 22.Apr.2013

Večeras u 21:30 još jedan učesnik Velikog brata napustiće kuću na Košutnjaku, ali ko će to biti?Maja Nikolić je direktno nominovana od strane Velikog brata, zbog nekoliko prekršaja načinjenih protekle nedelje, od kojih je najveći onaj kada je tanjirom pogodila Maju Volk.Pored nje, nominovane...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.