Ivan Marinković NAPADNUT usred rasprave za CRNIM STOLOM: Na njega skočila ova elitna, izgubila kontrolu

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2024, 19:33

Ivan Marinković NAPADNUT usred rasprave za CRNIM STOLOM: Na njega skočila ova elitna, izgubila kontrolu

Okršaj je bio žestok.

Učesnica Elite Žana Omnija imala je svađju sa Ivanom Marinkovićem, koj je pred svima rekao da je osetio da se oseća na alkohol od ranog jutra, pa mu je sada ona uzvratila rečima da on nije čovek koji drugima može da sugeriše i priča o alkoholu.

- Dokle smo mi došli, kad meni jedan Ivan Marinković priča da sam pod gasom. On je poslednja osoba koja to može da mi kaže, s obzirom na to da se nije treznio i da je bio na odvikavanju od >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << alkohola. Nerealno mi je da je do toga došlo. Treba da se pokrije ušima i da ćuti - rekla je Žana tako da Ivan sve čuje, pa joj se direktno obratio:

- Ti ženo nemaš pravo da bilo šta kažeš. O svojim pijanstvima sam ja pričao javno, to ništa nije novo i nema potrebe da podsećaš na nešto što ljudi znaju. Gledaj ti svoja posla, to što se pozivaš na moja ranija dela nema potrebe za time sada. Sada si ti glavna tema, a za Ivana Marinkovića ne brini. Svi znaju šta sam ja radio, kod mene je sve transparentno.

Inače, Ivan je nedavno kažnjen od strane produkcije jer je tokom rasprave gurnuo Žanu. Marinković je, prema pravilima rijalitija, hitnom odlukom Velikog šefa kažnjen dvonedeljnim oduzimanjem honorara zbog nasilničkog ponašanja.

Ova kazna je rezultat kršenja jednog od 30 propisanih pravila rijalitija. Žana je, nakon incidenta, izjavila da će se osvetiti Ivanu, dok je on nastavio konflikt kroz razne pretnje, što dodatno doprinosi tenziji u kući.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Youtube

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.