Ivan Ivanović i četiri banke okruglo: Srećan rođendan!

Izvor: Prva.rs, 22.Okt.2015, 09:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivan Ivanović i četiri banke okruglo: Srećan rođendan!

Voditelj TV Prva Ivan Ivanović, koji je svoje „Veče“ gledaocima uvrstio u spisak redovnih aktivnosti petkom uveče, rođen je 22. oktobra 1975. godine u Beogradu. Iako je njegovo odrastanje bilo skromno, ipak ističe da mu je život uvek bio praćen smehom i dobrom zabavom. Od roditelja Zorana i Ljiljane nasledio je samo prave vrednosti koje danas prenosi na svoju ćerkicu Stašu. Bez obzira na to što mu je tokom odrastanja nedostajalo mnogo toga, ljubavi je imao na pretek.
- U kraju >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << u kojem smo živeli komšije su me zvale Mali Čkalja pošto sam mnogo voleo da se šalim. Prvi zvanični nastup imao sam 1984. godine u četvrtom razredu, na priredbi za Dan škole, gde sam kombinovao predstavu Šok i Indeksovo radio pozorište pojavivši se na sceni kao Šiptar sa kečetom na glavi. Kad je trebalo da krenem u prvi razred, toliko sam bio zbunjen da sam čak dobio i dijareju, što se kasnije ponavljalo svakog 1. septembra. Naravno, čim sam kročio u učionicu prvi put, odmah sam se zaljubio. A sećam se čak i imena prve ljubavi iz obdaništa - Ana Kusturić. Posle sam u školi gajio simpatije prema Ani Mitrović i Oliveri Tanasijević, ispričao je Ivan jednom za magazin "Story".
Televizijsku karijeru započeo kao voditelj kviza "Keš taxi" na TV Fox, a nakon toga radio je emisije za rijaliti "Survivor".
Na TV Fox dobio je talk show emisiju "Veče sa Ivanom Ivanovićem", koja je nastavila da se prikazuje i na Prvoj televiziji.
Posle Milana Laneta Gutovića i Marka Živića, koji su sličnim tipom emisija pokušali da dobiju na popularnosti i gledanosti, Ivanović se pokazao kao najuspešniji. Kritičari tvrde da je to zbog toga što je izuzetno britak na jeziku, i uvek spreman da potkači, bez pardona, sve poznate ličnosti u Srbiji.
Bio je oženjen Zoricom, sa kojom ima ćerku Stašu, ali se pred kraj 2012. godine razveo.
Izvor: Story, Mondo

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.