Izvor: Scandal.rs, 24.Jan.2020, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iva SPOPADALA Soraju porukama! Molila da se PRIBLIŽI KORAĆEVOJ, a sada muva DAVIDA!

Tara Simov, Anina dobra prijateljica je istakla da Iva imala želju da se druži sa Anom još ranije Ukućani “Zadruge 3” prošle noći odgovarali su na pitanja gledalaca. Rekla si da je David tvoj tip muškarca, šta ti se najviše sviđa kod njega? – glasilo je pitanje za Ivu Grgurić. – Gledali smo ko je The post Iva SPOPADALA Soraju porukama! Molila da se PRIBLIŽI KORAĆEVOJ, a sada muva DAVIDA! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Dragana Mitar otkrila nove DETALJE o bivšem suprugu! Svi ostali BEZ TEKSTA!

Izvor: Scandal.rs, 24.Jan.2020

Sinoć su u rijalitiju “Zadruga” gledaoci postavljali pitanja učesnicima, a jedno za Draganu Mitar je ovako glasilo: “Rekla si da Zilha treba da se zapita zbog čega je Edo tražio drugu, a šta je to falilo u vašem braku, pa je Siniša krenuo njegovim stopama”? – Pozdravila sam se sa tim...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.