Istrajnost za medalju: Lopov proveo tri dana na spoljašnjoj klimi jedne zgrade

Izvor: Scandal.rs, 09.Apr.2015, 22:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Istrajnost za medalju: Lopov proveo tri dana na spoljašnjoj klimi jedne zgrade

Jedan lopov iz kineske provincije Šenžen proveo je 70 sati na spoljnom delu klima uređaja. Naime, on je u jednom hotelu pokušao da ukrade kablove, ali su ga videli, pa je pobegao kroz prozor.

Pošto nije želeo da ga uhapse i da javno osramoti svoju majku, on je odbijao da se pomeri sa klima uređaja tri dana. Policija je pokušavala da razgovara sa njim i urazumi ga, ali je on bio strašno tvrdoglav.

Spasilačke službe su postavile veliki dušek ispod njega, u slučaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << da dobije samoubilačke namere ili se oklizne i padne. On je odbijao i hranu i piće, ali je na kraju prihvatio bocu vode od jednog novinara.

On je uspeo da ga ubedi da odustane od svoje namere, a lopov mu je na kraju priznao da se plašio da osramoti svoju 70-godišnju majku. Pošto je ukrao jako malu količinu kablova čija vrednost ne dostiže ni 100 funti, njegova krađa smatra se sitnim prekršajem.

Njega su i ranije hapsili zbog sitnih krađa, ali ovaj pokušaj mu se uopšte ne bi računao kao kriminalno delo.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.