Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2023, 03:30

"Istina je, Miljana i ja smo KOCKALI ZAJEDNO" Zola priznao o kojoj je svoti reč - Nisam trošio njeno

Zola otvorio duču o svim gorućim temama. Nakon Bebičinih i Miljaninih suza, zadrugar je promenio ploču.

Lazar Čolić Zola stigao je u Šiša bar kako bi otvorio dušu voditelju Darku Tanasijeviću o dešavanjima koja su obeležila nedelju za nama.

Pogađate, dešavanja se tiču Nenada Macanovića Bebice, Miljane Kulić i njega.

- Kako komentarišeš Bebicino jučerašnje izlaganje? - upitao je Darko.

- On je prevartant, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << to je činjenica. Deset žena je juče ustalo i reklo da neće sa mnom pričati. Mene ne zanima ko će šta da kaže, ali mi je krivo kad neko ko me zna mesec dana govori da Miljani dajem lažnu nadu. Matora, Mića i Janjuš koji su s nama ovde godine proveli to nisu izustili. Evo npr. mala Anđela je to rekla, nije mi jasno na osnovu čega je to zaključila. Nisu imali herca da joj kažu sve u lice. Plaše se Miljane, zato su mene napljuvali onoliko. Mića je imao lepo izlaganje. Milenine suze jesu bile iskrene, pokazala je empatiju, ali nije bila totalno iskrena - rekao je on.

- Miljana je rekla da ti zamera jer se nikad nisi setio da njenom sinu Željku pošalješ igračkicu, nisi brinuo o njoj, a da si gledao korist od nje uvek kad si to mogao - rekao je Darko.

- Ja ne mogu ni da kažem da su moje emocije sada kao pre, iskreno. Posle svega što je rekla, ne znam. Kockali smo zajedno, to je istina, ali i mojim i njenim parama. Od trideset puta, samo pet puta s mojim parama. Ona priča da sam ja prokockao, ''pojeo i popio'' njene pare. Priča o nekim ogromnim ciframa, a to nije ni blizu isine - rekao je Zola.

- Koga Miljana sad voli, Bebicu ili tebe? - upitao je Darko.

- Ona ne zna koga voli. Hvala Bogu, pa mene nije izmanipulisala da uđem u vezu sa njom, jer bih juče crveneo tokom Bebicinih i njenih suza - rekao je Zola.

- Zbog čega dolazi do žestohih rasprava između Bojane i tebe? - upitao je Darko.

- Toliko se uvlači ljudima u du*e, da joj se ni pertle ne vide. Ne mogu da podnesem takve osobe - kazao je Zola.

Detaljije u prilogu ispod.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.