Isplivao VRUĆI SNIMAK Nine Đogani iz teretane: Ima 19 godina, a već može OVIM da se pohvali (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2024, 20:23

Isplivao VRUĆI SNIMAK Nine Đogani iz teretane: Ima 19 godina, a već može OVIM da se pohvali (VIDEO)

Izrasla je u pravu bombu.

Mlada influenserka Nina Đogani, ćerka nekada popularnog pevačkog dua Anabele Atijas i Gagija Đoganija, prethodnih dana je dospela u žižu interesovanja, a sada ponovo puni medijske stupce budući da je izrasla u pravu lepoticu.

Nedavno su na njen račun iznete pojedine optužbe, koje nisu ni vredne pomena, a te navode je oštro dementovala. No, njenim pratiocima na socijalnim mrežama, gde broji preko 100.000 nije promaklo koliko bombastično >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izgleda.

No, da ne mari za potencijalne skandale, i da živi svoj život Nina je dokazala svojom novom objavom.

Talenat za ples nasledila je od oca, međutim pored plesa ona je često u teretani gde usavršava svoje telo, kojim se često pohvali.

Sada je objavila snimak posle treninga u uskom šortsu i belom topu i pokazala koliko je "brutalna".

Osim zategnutih misića, Nina je pokazala i neverovatne obline na kojima je radila u teretani. Malo koja dama može ovim da se pohvali, zato joj skidamo kapu.

Moramo priznati da preti da po popularnosti pretekne svoju sestru Lunu Đogani, koja je miljenica nacije otkako je pobedila u drugoj sezoni rijaliti formata "Zadruga".

A post shared by Nina (@nina_djoganii)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Društvene mreže

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.