Isplivala istina o RASKIDU Tare Simov - Oglasila se bivša zadrugarka: Evo šta se sada dešava sa Danilom sa kojim ima sina (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2024, 18:30

Isplivala istina o RASKIDU Tare Simov - Oglasila se bivša zadrugarka: Evo šta se sada dešava sa Danilom sa kojim ima sina (FOTO)

Simova je svima stavila do znanja da je Raičević i dalje deo njenog života.

Iako je pre tri dana u medijima odjeknula vest da je bivša zadrugarka, Tara Simov napustila Danila Raičevića sa kojim ima sina, sada se pojavio dokaz koji baca sumnju na ove glasine.

Simova nije ni potvrdila ni demantovala informaciju da nije više sa Danilom, ali u tome je u prilog išla činjenica da je obrisala sve zajedničke fotografije, te da ga je otpratila sa društvene >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mreže Instagram.

Međutim, danas je svima stavila do znanja da je Danilo i dalje deo njenog života.

Naime, Tara je na stori postavila sliku na kojoj je poklon od Danila koji je dobila za Dan žena.

Sudeći po fotografiji, Tara je od Danila dobila sunčane naočare, i to firmirane, kao i cveće. Ona je tagovala Danila i ostavila emodži srca, te je jasno da su se pomirili ili da pak idu ka tome.

Podsetimo, od kada imaju sina, Tara i Danilo u nekoliko navrata imali su probleme i raskidali su, ali su se uvek i mirili, te očekujemo da će tako biti i sada.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Instagram/tarasimov

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.