Isplivala MRAČNA TAJNA Elite: Učesnica u izolaciji priznala da je bila INTIMNA sa OVIM cimerom, on joj odbrusio: Ona to sanja...

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Feb.2024, 10:20

Isplivala MRAČNA TAJNA "Elite": Učesnica u izolaciji priznala da je bila INTIMNA sa OVIM cimerom, on joj odbrusio: "Ona to sanja..."

Šokantna otkića!

Sinoć su se u "Eliti" održale nominacije.

Nominovani učesnici su Uroš Rajačić i Jovana Cvijanović, a voditeljka Ivana Šopić dala je reč Nenadu Macanoviću Bebici .

- Krenuću od Jovane, ja nju gotivim super mi je. Sviđa mi se kako ustane i opravda se. Najbolji odnos joj je sa Gačićem - kaže Bebica.

- Pre će Vuk Karadžić da te i*jebe nego ja - kaže Janjuš.

- Možda i jeste, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pa tek iznesem - kaže Jovana.

- Što se tiče pirata sa dunava, on je malo veći jreten od Čunurca. Leti, pogubljen je, kad mislim da je kreten, mislim do kraja.Ti si za mene kreten, on će ići u izolaciju, Jovanu ostavljam, pirata šaljem - kaže Bebica.

- Pametan si momak, egocentrik, prošao si kod sigurne kuće, Sare radodajke, i onda si naleteo na Maju tvrd orah, u rijalitiju si skroz okej. Jovana ume da bude pogana,teraj svoj cirkus. Šajem Jovanu ostavljam Bojanu - kaže Lakić.

- Uroš i Maju su flertovali, a ne sviđaju se jedno drugom. Jovana ovde ima jednu veliku tajnu, jel istina ono što si mi rekla kod izolacije - kaže Bojana.

- Da - potvrđuje Jovana.

- Ono što je Jovana rekla to je da su Janjuš i Jovana imali se*s - kaže Bojana.

- Ne ne ne, da smo imali se*s nismo, ali smo pričali o tome - kaže Jovana.

- Sanja da smo bili zajedno, ova laže sve, lažovčino - kaže Janjuš.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/A.N.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.