Isplivala FOTKA Teodore Džehverović iz KUPATILA: Ovaj DETALJ svi gledaju - Pevačica zapalila mreže

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2023, 17:51

Isplivala FOTKA Teodore Džehverović iz KUPATILA: Ovaj DETALJ svi gledaju - Pevačica zapalila mreže

Pevačica Teodora Džehverović istakla se u rijatiliju "Zadruga" gde je osvojila treće mesto. Ona je nakon izlaska ostvarila veliki uspeh i zavidne rezultate na muzičkom planu, a često fanove šokira provokativnim izdanjima.

Pevačica Teodora Džehverović istakla se u rijatiliju "Zadruga" gde je osvojila treće mesto. Ona je nakon izlaska ostvarila veliki uspeh i zavidne rezultate na muzičkom planu.

Pevačica često šokira javnost svojim potezima, a sada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je ponovo dospela u žižu interesovanja zbog fotografije na društvenim mrežama.

Naime, Teodora se slikala u kupatilu, ogrnuta peškiri dok je grudi prekrila samo jednom rukom, pa ponosno opalila selfi i sve podelila na svom storiju na Instagramu, a u kosi je imala cvet hibiskusa, koji je svima oteo pažnju.

Usledile se burne reakcije zbog Teodorinog šok izdanja, jer ovakav potez i izdanje, gotovo da niko nije očekivao od pevačice.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.