Isplakao more SUZA kao nikad do sad: Uroš Stanić se slomio zbog ovoga, prošlost mu ne da mira

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2023, 17:02

Isplakao more SUZA kao nikad do sad: Uroš Stanić se slomio zbog ovoga, prošlost mu ne da mira

Ne dolazi sebi!

Uroš Stanić ne krije koliko ga pogađaju svađe Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša, pogotovo nakon sinoćne emisije "Gledanje snimaka" u kojoj su zvanično odlučili da stave tačnu na svog odnos i prekinu sa komunikacijom jer smatraju da će ih emocije savladati i da će njihov odnos da se omakne kontroli.

Uroš je danas u dvorištu Bele kuće svojoj cimerki priznao da mu je mnogo teško, pa kroz plač >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i suze otkrio koliko ga boli što Janjuš i Aneli više nisu dobru, jer je počeo stvarno da ih gleda kao svoje roditelje, a cela situacija ga je podsetila na porodične probleme koje je imao u spoljnom svetu.

Mnogo sam se vezao za njih dvoje, nadam se da će proći, neće biti kao pre. Anel je otišla u Pab, ja sam isto povređen u ovoj situaciji, dao sam se maksmalno. Mnogo mi je teško. Ja sam njih doživeo kao porodicu, i prisećam se stvar iz spoljnog sveta. Ja kad nešto radim, to nije psihološka igra nego provociranje, jako me povredilo što se Aneli druži sa osobama koje mene ne vole - govorio je Uroš kroz suze.

Inače Uroš je imao jako loš odnos sa svojim roditeljima, o čemu je govorio na početku Elite. On je jako osetljiv na te teme, a kako je sve to sveže, dotano ga ogađa situacija koja se trenutno dešava.

Detaljnije pogledajte u videu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Uroš se slomio na komadiće jer je u Aneli i Janjušu video porodicu koju nije imao (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Okt.2023, 08:30

Teško mu je da prihvati da je kraj...Sinoć je u toku emisije "Pitanja novinara" došlo do emotivnog izliva Uroša Stanića, koji je govorio o raskidu prijateljstva Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša...- Koliko ti teško pada što ti se razorila i ova porodica? - pitao je voditelj Darko Tanasijević...-...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.