Iskulirali ih: Kojići nisu bili na venčanju svog sina

Izvor: Svet, 27.Sep.2015, 20:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iskulirali ih: Kojići nisu bili na venčanju svog sina

Tajno venčanje Severine Vučković i Igora, sina pevača Dragana Kojića Kebe, samo je potvrdilo čaršijske priče da je snajka već zavela red u porodici svog supruga. Kako Alo saznaje, po njenom naređenju, niko tokom jučerašnjeg dana nije smeo da se javlja na telefon, čak ni pevač, koji decenijama unazad ima korektnu saradnju sa novinarima.
Novopečeni svekar očigledno nije hteo da izaziva preku narav svoje snajke, pa nam već dva dana, posle prvog zvona, odbija >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << poziv. Isti slučaj je i sa mladom koja je napokon posle devet veridbi stala na ludi kamen. Nedustupan za komentar bio je i njen suprug Igor, portparol Tomislav Petrović, kao i njena sestra Marijana.
“Severina je bila izričita da niko o intimnoj ceremoniji ne sme da daje bilo kakvu izjavu jer će se naljutiti. Očigledno da su svi shvatili ozbiljnost situacije iako mnogi ne odobravaju takvo njeno ponašanje jer znaju da mogu mnogo toga izgubiti. Kebi, koji je veća zvezda od nje i koji već decenijama otvoreno govori o svemu za medije, nije bilo pravo, ali je ispoštovao njenu želju. Igor čak ni najbližim prijateljima, sa kojima se svakodnevno čuje, nije hteo da potvrdi da su se venčali, iako su ga ljudi zvali iz najbolje namere – da mu čestitaju. Jedan od njegovih drugova kaže da se pravio da ga ne čuje i da je mumlao nerazumljive rečenice kada mu se na dan venčanja javio na telefon”, kaže izvor blizak porodici Kojić.
Hrvatski mediji pišu da venčanju nisu prisustvovali Keba i njegova supruga Olja, jer je pevačica želela da se na večnu ljubav zavetuje samo u prisustvu kumova, njene majke i sina Aleksandra, koga ima iz veze sa biznismenom Milanom Popovićem.
“Prolaznici kažu da nikoga od porodice sa mladoženjine strane nisu videli, dok su mladu štitile gorile koje su je zaklanjale crnim kišobranima. Bend u restoranu, koji se nalazi u Balama, a u kojem su mladenci slavili zakletvu na večnu ljubav, nije znao kome će te večeri svirati jer je pevačica napravila nepotrebnu pompu oko svog venčanja, pošto mediji u Hrvatskoj nisu ni bili zainteresovani da je uhode”, tvrde meštani ovog dela Hrvatske.
Osoblje restorana “Lav” u Balama, gde se održala intimna ceremonija dobilo je jasan pravilnik ponašanja od Severine. Između ostalog, njima je zabranjeno da se javljaju na telefon sve dok su mladenci bili tu, pa tokom jučerašnjeg dana u ovom restoranu nije mogao ni da se rezerviše sto za ručak jer se niko od osoblja nije javljao na telefon. Kako Alo saznaje, mnogi stalni gosti su uvređeni što na ručak nisu mogli da dođu zbog hira muzičke zvezde.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.