Indira nakon buđenja! (Foto)

Izvor: Poznati.info, 06.Nov.2012, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Indira nakon buđenja! (Foto)

Indira Radić obožava prirodan izgled, bez šminke i svega onoga što bi smetalo njenom licu. Ona je trenutno u Australiji na turneji, gde uživa u lepotama tamošnjih hotela. Poslala nam je fotografiju koja je nastala jutros posle mega uspešnog nastupa. Indira je ispozirala dok je ispijala prvu jutarnju kafu. Naravno, bez trunke šminke na licu. Pogledajte kako ona izgleda kada nije na sceni.

Poznati.info

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Indy: Nove grudi u staroj haljini! (Foto)

Izvor: Poznati.info, 07.Nov.2012, 17:33

Indira Aradinović Indy upakovala je svoje nove silikone u haljinu koju je nosila pre nekoliko godina. Ona je pre nekoliko meseci ugradila silikone i svoje grudi povećala za nekoliko brojeva. Napucala je grudi, i iz ormana izvadila jednu staru haljinu. Onu koju je svojevremeno nosila na Grandovom festivalu...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.