Hot: Pevačica pokazala gaćice i guzu! (Foto)

Izvor: Poznati.info, 05.Nov.2012, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hot: Pevačica pokazala gaćice i guzu! (Foto)

Slađana Ivanišević ume sve i svašta, kada je igranje u pitanju, ali trebala bi da zna da kada igra, ispod haljine obuče duboke gaće, a ne tange. Ona je bila gošča u jednoj muzičkoj emisiji, u kojoj je pred pevanja morala da pokaže i svoje igračko umeće. Ponesena brzim ritmom, Slađa je zanjihala svojim kukovima i tako publici pokazala neočekivani performans. Prvo su joj sevnule gaćice a vrlo brzo i zgodna guza. Pogledajte kako to igleda.

Poznati.info >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info <<
Slične, interesantne teme:Zanela se: Anabela dizala nogu a guza ispadala iz prekratkog šorcaDunja Ilić pokazala guzuGuza, grudi, međunožje, sve nam je pokazala: Ovako izazovan spot nemaju ni “strankinje” (Video)

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hit: Pevačica čuvala gaćice! (Foto)

Izvor: Poznati.info, 05.Nov.2012

Slađa iz Alegro benda sve više je na meti medija, što je i normlano ako se uzme u obzir da u poslednje vreme imaju samo hitove. Shodno tome oni su skoro svakog dana na snimanju neke nove emisije. Na snimanju jedne od njih lepa pevačica jedva je uspela da sačuva svoje gaćice od nadobudnog kamermana....

Nastavak na Poznati.info...

Sexy: Njene grudi su bujne i nakon vađenja slikona! (Foto)

Izvor: Poznati.info, 05.Nov.2012

Ceca Ražnatović nedavno je smanjila svoje grudi, tako što je stavila manje implante. Mnogi muškarci su bili prilično razočarani saznanjem da njihove omiljene grudi više nisu iste. Ceki ih je dugo skrivala, nije oblačila dekoltirane haljine. Nedavno nas je sve iznenadila kada se pojavila u haljini...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.