Sexy: Njene grudi su bujne i nakon vađenja slikona! (Foto)

Izvor: Poznati.info, 05.Nov.2012, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sexy: Njene grudi su bujne i nakon vađenja slikona! (Foto)

Ceca Ražnatović nedavno je smanjila svoje grudi, tako što je stavila manje implante. Mnogi muškarci su bili prilično razočarani saznanjem da njihove omiljene grudi više nisu iste. Ceki ih je dugo skrivala, nije oblačila dekoltirane haljine. Nedavno nas je sve iznenadila kada se pojavila u haljini sa ogromnim dekolteom. Njene grudi bile su jednako bujne i velike kao pre operacije. Ove fotografije su za sve vas koji ste bili razočarani. Uživajte.

Poznati.info

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Vi ste je zaboravili, a ona se vraća lepša nego ikada! (Foto)

Izvor: Poznati.info, 06.Nov.2012, 17:02

Nena Đurović je već godinama na našoj estradnoj sceni i važi za pevačicu sa odličnim vokalnim mogućnostima, ali da ima i odličan stas, pokazala je nedavno. Jedno vreme je nije bilo u medijima, napravila je dužu pauzi ali sada se vraća lepša nego ikada. Nena nas je iznenadila novim fotografijama...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.