Indira Radić se borila kao lavica i vratila oduzetog sina

Izvor: Svet plus, 13.Dec.2016, 22:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Indira Radić se borila kao lavica i vratila oduzetog sina

Indira Radić ponosna je što je njen sin jedan od muzičara koji su joj radili poslednji album, ali priznaje da je prošla mnogo trnja kako bi danas sve bilo kako treba.

Indira Radić je karijeru gradila polako i temeljno i danas se može pohvaliti da je jedna od najtraženijih, najpopularnijih i najtiražnijih pevačica. Ono na šta je Indira jako ponosna je njen sin Severin Radić, koji je i kompletan autor poslednjeg njenog cd-a. Pevačica je Severina dobila u braku sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << muškarcem čiji identitet nikada nije otkrila. Ubrzo nakon rođenja deteta 1991. godine, Indira se sa tadašnjim suprugom i majkom iz Bosne preselila u Beograd. Međutim, kada je Severin napunio četiri godine, pevačicin muž je hteo da se vrati u Bosnu, a Indira se sa tim nije složila te je bivši suprug bez pitanja odveo sina.

#myfamily #myson #music #muzika #kompozitor #producent @story_rs #editorialphotography #piano #mnogosisepromenio #indiraradic #severinradic #nikonijesavrsen #serbiansinger #serbianstar #balkanstar @laziclaza @djukaivanovic @stefanorlic @studio_lisa #dress @versace_official #belts @versace_official

Фотографија корисника Indira Radic IR OFFICIAL (@radicindira) дана 18. Мар 2016. у 1:23 PDT

Severin je danas srećno oženjen Elinom, a njegova supruga neverovatno liči na Indiru. "Moj život, pogotovo u tom periodu, bio je pun trnja, izazova, iskušenja, suza, tuge, bola. Išla sam i borila se kao moreplovac. Da sam bila slabić i kukavica, ne bih opstala. Moj bivši je sam uzeo dete, tad sam htela da umrem. Kada je završeno suđenje i u Bosni i u Srbiji, sin je pripao meni. Kod mene je i dan-danas. Te stvari su iza mene, ne bih volela da se prisećam", rekla je jednom prilikom Indira za Kuiri Stars.

#mojadeca #mychildren #myfamily #mylove #mylife #forever #ljubavjetonajveca #mojesve #sreca #radost @laziclaza @djukaivanovic @stefanorlic @studio_lisa

Фотографија корисника Indira Radic IR OFFICIAL (@radicindira) дана 18. Мар 2016. у 1:27 PDT

 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.