Indijski lek star 5.000 godina: Očistite telo od otrova!

Izvor: Svet plus, 30.Nov.2019, 23:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Indijski lek star 5.000 godina: Očistite telo od otrova!

Uz ovaj jednostavan metod izbacićete sve toksine iz organizma i podmladićete se. Indijski lek star 5.000 godina! Očistite telo od otrova! Organizam ima samo dva načina da se oslobodi otrova, jedan putem debelog creva, a drugi preko pljuvačnih žlezda koje je potrebno stimulisati.

Pre 5.000 godina u drevnim indijskim spisima opisana je metoda mućkanja biljnog ulja u ustima, a ovaj recept se mnogo puta pokazao kao veoma delotvoran.

Potrebno je hladno ceđeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << ulje, suncokretovo, maslinovo ili susamovo, a treba da se mućka u ustima 15-20 minuta, a zatim da se ispljune i usta isperu vodom ili čajem.

Mućkanje treba primenjivati ujutru, na prazan stomak i tri puta dnevno pre jela. Tokom mućkanja kroz pljuvačne žlezde protiče nekoliko litara krvi koja se tada oslobađa otrovnih materija, a važno je ponoviti da ulje posle mućkanja treba obavezno ispljunuti.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.