Indi ZVANIČNO OTKRILA sve o odnosu sa Editom nakon TUČE i BRAKU NA DALJINU - Muž i ona NE ŽIVE zajedno!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2023, 01:16

Indi ZVANIČNO OTKRILA sve o odnosu sa Editom nakon TUČE i BRAKU NA DALJINU - Muž i ona NE ŽIVE zajedno!

Prvi put otvoreno o svom braku koji je na klimavim nogama i famoznom snimku makljaže sa sestrom!

Kao gost kod Ognjena Amidžića, nakon svih skandala u prethodnom periodu, pojavila se Indira Aradinović Indi.

Indi je otkrila šta se sve to dešavalo i šta je prethodilo famoznom snimku gde se fizički obračunava sa svojom sestrom Editom Aradinović, ali i šta se dešava sa njenim suprugom.

-Udala sam se, pravim s*anja, pobila sam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se sa sestrom. Obrisala sam fotografije sa suprugom, jer me je baš iznervirao. Mi smo u intenzivnoj vezi, braku, on je sada u Danskoj. Samo da se razumemo, muškarac mi je potreban isključivo za s*ks i emociju, ostalo Indi sve sama završava - istakla je Indira Aradinović Indi.

Na pitanje voditelja, šta još ima novo u njenom životu i u kakvoj je sada relaciji sa Editom, imala je spreman odgovor.

- Pravimo našu privatnu Zadrugu i otvaramo naš kanal. Ne, šalim se. Što kaže Edita ovo nije ceo klip, jer da jeste tada bi tek bilo famozno. Na početku klipa nabadam i ja nju - šaljivim tonom rekla je Indi.

- Na snimku se vidi deo gde ona baca telefon i mene, a rekla je da sam poletela jer više nemam 90 kilograma nego 45, a onda dolaziu moja majka da nas razdvaja. Jadna moja majka. Ne znamo ko je snimio ovaj video, ali to sada nije ni važno - zaključila je pevačica.

Potom je otkrila da su se oko najobičnije gluposti posvađale, jer je zavladala loša energija, kao i među ljudima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.