Imam TRAUME još od veze sa Milanom Rada Manojlović progovorila o svom STRAHU - ovaj susret joj izaziva grč u stomaku

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Feb.2024, 13:25

"Imam TRAUME još od veze sa Milanom" Rada Manojlović progovorila o svom STRAHU - ovaj susret joj izaziva grč u stomaku

Našla način kako da izbegne ovo suočavanje.

Rada Manojlović važi za jednu od najveselijih pevačica na estradi koja pravi lom gde god da se pojavi. Prva asocijacija na Radu su dobar glas, duga kosa, vitka figura, ali i kašnjenje.

Manojlovićeva je sada otkrila zašto ima ovu ne tako lepu naviku.

- Imam svoje razloge koji su me odvukli u jednu krajnost. Još od veze sa Milanom navukla sam veliki strah od novinara i fotoreportera da će me sačekati i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << postaviti neko pitanje koje će me totalno izbaciti iz takta. Zato obično i dolazim u poslednjem trenutku ili malo zakasnim kako bih to izbegla. U suštini ne kasnim jedino na avion, za sve drugo kasnim - rekla je Rada iskreno.

Pevačica je progovorila i o problemu sa muškarcima.

- Ne znam da li se plaše ali niko mi ne prilazi (smeh). Niko mi ne prilazi zato što sam dosta odbojna, samo sam nasmejana pred tobom i pred kamerama. Ovako sam vrlo nepristupačna i nisam zainteresovana. Zaista sam samo nasmejana i fina pred novinarima i sedmom silom, dok uživo ne odajem taj osećaj i taj vajb da neko može da mi priđe da me "startuje". Nisam zainteresovana i to se nekako vidi, mislim dva metra oko mene (smeh)– objasnila je Rada.

Srbija Danas/Grand/Prenela I.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.