Ima 51, a izgleda kao AVION: Svi tvrde da je jedina glumica koja je ostarila bez operacija i da je ista kao i pre dve decenije!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jan.2021, 08:29

Ima 51, a izgleda kao AVION: Svi tvrde da je jedina glumica koja je ostarila bez operacija i da je ista kao i pre dve decenije!

"Raskošne prirodne lepote, sa ženstvenom figurom i elegancijom kojom odiše pri svakom koraku!"

Ketrin Zita Džons važi za jednu od najatraktivnijih glumica u Holivudu, a da stari dostojanstveno i lepo nedavno je dokazala objavivši jedan umetnički selfi.

Naime, ova 51-godišnjakinja podelila sa svojih 3,6 miliona pratilaca selfi na jutarnjem suncu, na kome se vidi da njena lepota ne bledi s godinama, već upravo suprotno - postaje produhovljenija.

Odani >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << fanovi slavne Velšanke poručili su joj da je prava kraljica i da treba češće da objavljuje svoje fotografije, te da joj se dive jer je odolela trendu plastične hirurgije, dok se većina njenih koleginica okrenula upravo tome.

Објава коју дели Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones)

Raskošne prirodne lepote, sa ženstvenom figurom i elegancijom kojom odiše pri svakom koraku, Ketrin je lako osvojila Holivud. Počela je da glumi još kao tinejdžerka - u 14. godini, a svetsku slavu donela joj je rola u filmu "Maska Zoroa" iz 1998. godine u kome se pojavila rame uz rame sa Antoniom Banderasom.

Upravo ju je Banderas u tom periodu i upoznao sa 25 godina starijim Majl Daglasom, za koga se kasnije ispostavilo da je ljubav njenog života i sa kojim je i dan danas u braku.

Објава коју дели Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones)

Ketrin i Majkl uspeli su da sačuvaju svoj brak i prevaziđu sve prepreke, te danas važe za jedan od najsrećnijih parova u Holivudu. A da im ne nedostaje strasti i ljubavi ni nakon 20 godina braka redovno dokazuju zajedničkim fotografijama na društvenim mrežama.

Za više fotografija, pogledajte galeriju:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.