Ima 44 godine i perfektnu liniju, a jede sve što poželi: Evo koja je tajna poznate glumice!

Izvor: Svet, 15.Sep.2016, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ima 44 godine i perfektnu liniju, a jede sve što poželi: Evo koja je tajna poznate glumice!

Za američku glumicu Kameron Dijaz ne možete da kažete da ne izgleda savršeno. S obzirom na to da je zagazila u petu deceniju, možemo samo da joj se divimo. Evo šta je njen “zaštitni znak”.
Guliver/Getty Images Kako kaže, hrani se sasvim “normalno” i nikada se nije pridržavala strogih dijete, koje bi joj usporile metabolizam.
Ona jede bukvalno sve, ali pono što je razlikuje od mnogih je umerenost. Jede koliko joj je dovoljno i sve u umerenim količinama.
Naime, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Dijazova praktijuje šest manjih obroka i nikada ne propušta doručak, koji je, kako kažu nutricionisti, najvažniji obrok.
Pročitajte i… Slavne lepotice zavidnu liniju duguju mediteranskoj ishrani. Da li biste se vi hranili ovako?

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Kim čestitala rođendan najboljoj prijateljici i opet svoje TELO stavila u prvi plan

Izvor: Lepota i zdravlje, 16.Sep.2016, 10:03

Šta je ono što prvo primetite kada ugledate Kim Kardašijan? Njeno telo definitivno je njen zaštitni znak, a lepa starleta ne propušta priliku da to istakne. Guliver/Getty Images Kim je u četvrtak uveče na veoma neobične načine čestitala rođendan svojoj asistentkinji i to, naravno, stavljajući...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.