Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Mar.2024, 11:55

"Idem kući, pakujem se" Janjuš POBEGAO NAPOLJE, pa nakon OVOG SAZNANJA zakukao kao dete - "Jao, što sam se vraćao!"

Situacija je eskalirala.
Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić žestoko su se sukobili prethodne noći tokom emisije "Pitanja novinara", a svađa je eskalirala raskidom za crnim stolom.
Na samom početku, Aneli je ustala i otkrila šta se desilo sa njom i Janjuševićem, a onda su pale teške reči i uvrede nakon kojih je Janjuš izašao napolje i zakukao na sav glas.
- Šta se desilo sa tobom i Janjušem? - pitao je Darko.
- Ima neki problem to je očigledno, sve što će on reći nije tačno, pravi iluziju koju prebacuje na mene, neodlučan je u glavi, čas bi jedno, čas bi drugo. Meni nije do igranja, a tako mi deluje. Neću da se neko igra sa mnom, ovo danas mi je dalo povod da razmišljam....

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.