IZVADIO JE BOMBU I STAVIO NA STO Pevač doživeo pravu dramu na nastupu! Mobilnim je pozvao... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Dec.2019, 01:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"IZVADIO JE BOMBU I STAVIO NA STO" Pevač doživeo pravu dramu na nastupu! "Mobilnim je pozvao..." (VIDEO)

Svačega ima...

Pevač Goran Gluhanović iz "OK benda" gostovao je u Amidži šou i tom prilikom se prisetio nekoliko neprijatnih situacija koje je doživeo tokom karijere.

Kako je ispričao, dok je nastupao na jednom zemunskom splavu, došao je stasit čovek u odelu i kravati, ali sa velikom kajlom preko. Seo je i izvadio bombu i stavio na sto. Potrudio se da bend vidi da je tu bomba, a potom ju je uvio u salvetu. Naručio je pesmu "Ružica si bila" i mobilnim, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je u to vreme bio prava retkost, pozvao devojku.

Ipak, Goran je naglasio da to čak i nije bila najgora stvar koja mu se desila na nastupu, a šta je nadmašilo ovo, poslušajte u snimku:

"KO KAŽE DA NISAM SKRAŠENA?!" Ceca iznenadila - nikada otvorenije o svom EMOTIVNOM STATUSU (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.