IZVADILA USTA DA BI IH OPET STAVILA?! Fanovi Aleksandre Nikolić užasnuti šta je sada uradila sa licem!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jun.2023, 09:36

"IZVADILA USTA DA BI IH OPET STAVILA?!" Fanovi Aleksandre Nikolić užasnuti šta je sada uradila sa licem!

Deo novca od nagrade uložila u promenu fizičkog izgleda.

Pobednica "Zadruge 6" Aleksandra Nikolić veoma je aktivna na društvenim mrežama otkako je izašla iz rijalitija.

Kako je odnela pobedu, Aleks je kući otišla bogatija za 50.000 evra koliko je iznosila prva nagrada, a Nikolićeva je još u noći superfinala istakla da novcem planira da pomogne majci i sestri i sredi im stan, te da određeni iznos uloži u privatni biznis.

Kako se šuška, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ona želi da otvori salon lepote, a pojedini mediji su preneli i da je odlučila da deo od nagrade pokloni svom dečku i vereniku iz rijalitija, Filipu Caru, budući da zbog kazni koje je imao tokom ove sezone nije izašao sa punim honorarom.

Izgleda da je Aleksandra odlučila da deo osvojenog novca uloži i u svoj izgled, pa se fanovima pohvalila da je bila na remontu.

Ona se uslikala u ordinaciji estetske hirurgije i zahvalila se doktorki koja je osvežila njeno lice, međutim, pojedini korisnici mreža su je "napali" da je ponovo uradila usne.

- Izvadila usne, da bi opet stavila?! - glasio je jedan od komentara koji je napravio opštu pometnju.

Aleksandra je pre ulaska u šestu sezonu izvadila silikon koji je godinama imala u usnama, a razlika je zaista bila očigleda. U eri "veštačkog" izgleda, Nikolićevu su tada svi podržali u odluci da ponovo ima svoja prirodna usta, a iskreno je govorila o paklu koji je prošla zbog veštačkih materijala na svom licu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.