IZNEVERILA ANABELU: Luna ispričala kako je njena majka reagovala na POMIRENJE sa Miljkovićem! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jul.2019, 23:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZNEVERILA ANABELU: Luna ispričala kako je njena majka reagovala na POMIRENJE sa Miljkovićem! (VIDEO)

Želi da se iskupi!

Večerašnji gosti u emisiji "Zadruga - Narod pita" kod voditelja Milana Miloševića su Luna Đogani i Marko Miljković, koji sa Milanom razgovaraju o svemu onome što im se dešavalo nakon izlaska iz "Zadruge 2". Milionski auditorijum koji je pratio dešavanja iz Bele kuće takođe ima priliku da se uključi u program i postavi Luni i Marku pitanja.

Milan je upitao Lunu kako su na vest o njihovom pomirenju reagovali Anabela Atijas i Gagi Đogani.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Iskreno mislim da još uvek nisu svesni, nisu videli Marka i mene zajedno, nismo se sreli. Ja sam govorila da ne želim da budem sa njim, da mi nije stalo, moja greška je što sam ja pričala ljudima to. Sada kada sam se pomirila, to im je bio šok. To sam ja, to je moja greška, što sam pričala nešto, a nisam sačekala. Meni je najbitnije da moji roditelji shvate da sam ja to uradila jer sam tako osećala. Ja znam sebe, ja bih se kajala ceo život da nisam dala šansu. Kada me je pogledao u autu tim očima... To su oči čoveka u koga sam se zaljubila - ispričala je Luna, pa otkrila detalje razgovora sa Anabelom.

- Prvo me je pitala što sam je lagala. Tek treba da pričamo o svemu. Dužna sam i mami i tati da ispričam zaista kako se osećam. Na neki način sam im mnogo loših situacija priredila za ove dve godine, imam potrebu da im se konstatno izvinjavam za sve svoje postupke. Volela bih da budemo svi srećni kao porodica. Imam osećaj kao da sam ja jedini krivac. Ja sam rekla mami da se neću zaljubiti, da neću plakati, da neću imati nervne slomove. Mislim da sam je najviše povredila i, na neki način, izdala kada sam uradila sve ono što sam obećala da neću. Ne znam da li ću ikad moći da im se iskupim - dodala je rijaliti zvezda.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Evo šta se dogodilo kad je Stanija odvela Marka U FAMILIJU: Pre puta u Ameriku NEVEROVATNE SCENE (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.