IZNENAĐENJE pred kamerama - Dušica Jakovljević bez teksta! Produkcija odobrila ovo usred programa uživo

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Mar.2023, 01:09

IZNENAĐENJE pred kamerama - Dušica Jakovljević bez teksta! Produkcija odobrila ovo usred programa uživo

Vidno je šokirana!

Voditeljka, Dušica Jakovljević je u svom studiju u Šimanovcima ugostila podršku nominovanih učesnika, Bilala Brajlovića i Marka Milovanovića.

Pored Markove devojke, gost je bio i bivši zadrugar Aleksandar Sauer.

Već na početku emisije "Izbacivanje", voditeljka je dobila veliki buket cveća, što je produkcija i odobrila, ali nije otkrila od koga je.

- To je za mene? Hvala - rekla je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Dušica, koja je nakon ovoga na kratko ostala bez teksta, a onda je Markova devojka Zorana prokomentarsala njegovo učešće u rijalitiju.

- Nije mi jasno što Marku niko nije verovao za devojku. Ja sam njegova devojka, i mnogo ga volim. Ponosna sam na svog momka, on ne pripada tamo, ali je dao dobar primer. On je pokazao sebe, a videla sam neke njegove strane koje do sada nisam videla. Bio je lenj, ali kod kuće nije takav. On ima momente kada pokaže drugu stranu, ali to se dešava kada neko pokaže nešto što njemu neverovatno zasmeta. On se malo i poigrao sa svima njima, njega generano retko ko razme, ali ja sam ponosna na njega - rekla je Zorana.

- Njemu niko nije verovao, a sa svima je imao gard, sećam se da je i Ivana spustio. Mislili smo da je folirant, ali je dokazao da je istina sve - rekao je Sauer.

- Ume on da manipuliše ljudima, to je tačno, ali je dokazao da je to prava ljubav - dodala je Zorana. .

Detaljnije pogledajte u videima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.