IZLETELA NAPOLJE: Tara se PONOVO GUŠILA U SUZAMA zbog Mateje DA LI SI TI NORMALNA? Svi u ŠOKU (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2020, 18:45

IZLETELA NAPOLJE: Tara se PONOVO GUŠILA U SUZAMA zbog Mateje "DA LI SI TI NORMALNA?" Svi u ŠOKU (VIDEO)

Ne pušta ga!

Iako bi danas trebalo da slave petomesečnicu veze, Tara Simov i Mateja Matijević, koji su nedavno raskinuli, su zaratili za vreme sastanka nakon raspodele budžeta.

- Zašto da ti se dokazujem? - pitao je Mateja.

- Zašto si bio sa mnom? - upitala je Tara.

- Zato što sam te voleo. Više ti odgovara da sam te iskorišćavao devet meseci. Evo, jesam, ako ti je tako lakše. Ja se ne inatim - odbrusio je Matijević.

- A što >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << si na moje druženje sa Mensurom, odgovorio na druženje sa Majom. To je kontrainat - pitala je Simova.

- Izgubila si moje poštovanje. Sada i da se družim sa Majom, ne bih osećao krivicu - poručio je Mateja.

- Ti nikad nisi osećao krivicu. Tebi se Maja nije zgadila jer je radila one stvari prema meni. Ja sa Janjušem ne mogu da budem okej zbog tebe, ne onoga što mi je rekao - zamerila je Tara.

Tara je istrčala iz kuće nakon Matejinih komentara da treba da bude "manja od makovog zrna" zbog situacija sa Mensurom, a prijatelji su je tešili i očitali lekciju što mu uopšte prilazi.

- Rekao mi je da sam izgubila poštovanje, da zbog onog sa Mensurom treba da budem manja od makovog zrna - kukala je Tara.

- Svaki drugi dan plačeš, ne prilazi mu. Neko nama tako da kaže, halo... Da li si ti normalna? - pričali su prijatelji Tari.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.