IZGUBIO DOSTOJANSTVO ČOVEKA - Filip Car postao krpa, ponižen kao nikad do sada: Sam je kriv za sve

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jun.2023, 15:45

IZGUBIO DOSTOJANSTVO ČOVEKA - Filip Car postao krpa, ponižen kao nikad do sada: Sam je kriv za sve

Izgubio kompas.

Filip Car je poznat kao neko ko je mnogo jak na rečima ali u trenucima kada treba da pokaže princip, tada ga obavezno izgazi.

Mnogi gledaoci mu upravo to i zameraju, nedostatak kičme i sposobnosti da stoje iza svojih reči.

Sad se pojavio video klip koji pokazuje da je Car postao najbolji prijatelj Bilala Brajlovića, iako su se toliko međusobno mrzeli i vređali, upravo zbog Maje Marinković i Aleks Nikolić.

Na klipu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se vidi kako Bilal i Car razgovaraju, a potom im se priključuje Aleks Nikolić. Car nije želeo da provodi vreme sa svojom verenicom nego joj je hladno rekao:

- Ajde, idi, vidi da pričam sa Bilalom nešto - rekao je Car.

Odmah su krenule teorije zavere zašto je Car odlučio da se prilepi za Bilala. Gledaoci ispod klipa su odmah razvili teoriju da je to zbog toga što je bosanski reper jedan od favorita za pobedu, pa da je Car odlučio da se okruži favoritima - porvo je verio Aleks Nikolić, a sada je krenuo da mu najbolji prijatelj bude Bilal.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVO linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.