IZGLEDALA JE KAO PRLJAVI ROZE KONDOM! Žestok rat Miljane i Slađe trese Belu kuću - Smrdi ti ona stvar!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Apr.2023, 15:36

"IZGLEDALA JE KAO PRLJAVI ROZE KONDOM!" Žestok rat Miljane i Slađe trese Belu kuću - Smrdi ti ona stvar!

Zadrugarka javno osramoćena!

Zadrugari su birali najbezobrazniju osobu u Beloj kući, te su mnoge teške reči poletele kroz kuću.

Svoj sud iznela je i Miljana.

- Za mene je to Miljana Kulić jer traži kazne smanjenjem budžeta, a dobije veliki budžet jer neće sa njom da se svađaju, zato što je se plaše. Treća osoba mi je Slađa, koja je u roze haljini izgledala kao prljavi roze kondom - rekla je Miljana Popović. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Ja neću da ti dam stvari, jer ti smrdi ona stvar, smrdi ti pi**a, ženo! Rekla sam da neću da pozajmljujem garderobu jer devojka ne vrati oprano, nego prljavo i da ne pričam šta sve smrdi na njoj. Doneću helanke koje je meni uzela, to može da potvrdi jedan zadrugar, pa sam rekla da joj smrdi ona stvar. Devojko moraš da se lečiš, idi pa se leči! Ja sam blindirana i vaše uvrede mi ne mogu ništa. Na prvom mestu će mi biti Anđela, itekako je bezobrazna prema meni. Prvi put kada je ušla u toalet, ona je govorila: "Svi ćete da čekate", jer mora da bude sama i jedina, kao svi smo ispod nje. Na drugo mesto bih stavila Sanju Grujić i na trećem mestu moj drug Miljan Vračević - rekla je Slađa.

Detaljnije u prilogu ispod.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.