IZDAO JE PRED MILIONIMA! Alen poslao Natašu u IZOLACIJU, nije mogla da mu PREĆUTI OVO

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2021, 02:23

IZDAO JE PRED MILIONIMA! Alen poslao Natašu u IZOLACIJU, nije mogla da mu PREĆUTI OVO

Ovo mu je baš zamerila!

U toku su "Nominacije", a naredni zadrugar koji je imao priliku da bira između Nataše Radan i Anđela Rankovića jeste i Maja Marinković.

Kada je došao red na Alena Hadrovića, koji je vrlo blizak sa Natašom, on je poslao nju u izolaciju, što je mnoge, pa i samu Radanovu, šokiralo.

- Posle Kenana i Rialde, ovo mi je najteža nominacija. Prvo ću da pričam o gradskom kauboju, koji misli da je ostavio loš utisak. Odličan si, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nemaš greške, i znaš i sam. Imamo dosta prijatelja, zajedničkih... Imamo taj sličan život vani. Svakako, revolvere smo spremili, izlasci su tu, i svakako se družimo. Neam šta loše da kažem, sve u superlativu. Upoznali smo se preko prozora, razmenili smo neke stavove, i naše planove kako ćemo ovde bez greške, da plovimo mirnom lukom - smejao se Alen, pa nastavio:

- Nataša je moja drugarica, i mnogo mi je draga, udaljili smo se kada je bio aktuelan "Stopi", ali mi je izuzetno draga, i volim je. Poslaću Natašu, jer mi je Anđelo bliži - dodao je Alen.

- Pa da, zato što sam ti draga me šalješ - odbrusila je Radanova.

Kako je sve izgledalo, pogledajte ispod teksta:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.